Hollands Kroon Actueel

Foto: Theo Moras

Nieuwjaarsreceptie VZV met de verdeling van de opbrengst van de Zijdewinder Kermis.

‘T VELD – De belangstelling bij de nieuwjaarsreceptie op Sportpark de Kogge van de Voet en Handbalverenigingen VZV was weer voor herhaling vatbaar. Voordat de Nieuwjaarsreceptie werd gehouden werden er eerst nog de traditionele voetbalwedstrijden gespeeld tussen de Oude Garde en de huidige teams van VZV.

Als eerste trapten het 2e tegen het 3e elftal af wat na een aantrekkelijk wedstrijd eindigde in een 5-3 overwinning voor het 2e elftal van VZV. Om 2 uur kwam de hoofdschotel aanbod met spelers uit het roemruchte verleden zoals Erno Hertogh, Roco Stroet, Cees  Dekker Maurice Tesselaar en Cood Old Joost Wijnker.

Deze match eindigde na 2x een half uur in een 5-4 over winning voor het huidige team van trainer Egbert Kruijer. Vervolgens was het de hoogste tijd voor de Nieuwjaarsreceptie met als hoogte punt de verdeling van de opbrengst van de jaarlijkse Zijdewinder Kermis.

Het geweldige bedrag van 25000 euro kwam dit jaar ten goede aan zeven verenigingen of instellingen uit de gemeenschap van ’t Veld en Zijdewind Voorzitter Thomas Droog overhandigde de cheques aan de genomineerden wat ook nu weer voor een daverend applaus zorgde en naar goeddunken mag worden besteed.

Er was natuurlijk ook weer voor gezellige muziek gezorgd waar ook een aantal leden van VZV een geslaagd optreden verzorgden.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?