Hollands Kroon Actueel

Iedereen z’n plaatst aan tafel gevonden (Foto aangeleverd)

Ontmoetingsdiners Middenmeer en Wieringerwerf

WIERINGERWERF/MIDDENMEER – In januari worden de diners op 10 januari in de Meerbaak in Middenmeer en op 17 januari in het Kompas in Wieringerwerf gehouden. De kerstdiners van 13 en 20 december waren een groot succes; de koks hadden deze keer geen 3-, maar een 4-gangen diner op tafel gezet. Het was erg gezellig in de sfeervol versierde zalen.

De diners zijn bedoeld voor mensen die(bijna) altijd alleen aan tafel zitten te eten en ook voor mensen die om wat voor reden dan ook niet buiten de deur kunnen eten.

Denkt u: dat is wat voor mij of voor mijn oom, buurvrouw of wie dan ook; meldt u, hem of haar van 27 december tot 4 januari aan bij Trudy van Arkel 0227823136 of bij Anneke Zuidhof 0227577223. Heeft u een dieet of vervoersproblemen, dan kunt u dat ook melden.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?