Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon: in de ochtend nog een bui, later opklaringen

HOLLANDS KROON – In de ochtend is er lokaal nog kans op wat neerslag maar in de loop van de dag klaart het op en komt zelfs de zon nog even tevoorschijn. De middagtemperatuur is met 8 graden nog steeds ruim boven normaal. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het noordwesten maar draait aan het einde van de middag naar uit zuidwesten. In de nacht naar zaterdag daalt de temperatuur naar 3 graden.

Zaterdag overdag overheerst de bewolking maar kan de zon ook zo nu en dan nog even tevoorschijn komen. Met 7 graden blijft het te warm voor de tijd van het jaar. De wind waait uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig van kracht maar er kunnen windvlagen tot 65km/u voorkomen zeker boven open land en water. ’s avonds neemt de kans op een bui toe

Deze buien zetten zich door op zondag, wat een vrij grijze dag gaat worden met een wind die flink aanwezig is. Overdag 9 graden in de nacht naar maandag 5 gaden.

Reageer op dit onderwerp