Amnesty zoekt collectanten

HOLLANDS KROON – Van 9 tot en met 14 maart 2020 is de landelijke collecte voor Amnesty. Geef jij twee uren van je tijd om te collecteren bij jou in de buurt? Of wil je juist graag in een andere buurt collecteren? Je kan je opgeven via email info@schagen.amnesty.nl. Amnesty zoekt collectanten in de dorpen van de gemeente Hollands Kroon en in Julianadorp.

Ieder jaar collecteren duizenden vrijwilligers voor Amnesty International. Zonder al deze mensen zou de collecteweek – en daardoor het werk van Amnesty – niet mogelijk zijn! Hoe meer collectanten, hoe hoger de totale opbrengst. En met deze opbrengst komen zij wereldwijd in actie voor slachtoffers van onderdrukking, geweld en discriminatie en voor mensen die ten onrechte gevangen zitten. Jouw inzet geeft mensen vrijheid!

Stuur een mail naar info@schagen.amnesty.nl . Lees voor informatie over de werkgroep op www.schagen.amnesty.nl.

Reageer op dit onderwerp