Hollands Kroon Actueel

10e Editie Voorjaarsbeurs Winkel

WINKEL – Dé beurs voor mensen met voorjaarskriebels In het pand van Jan Schreur Recreatie aan de Zandwilg 9 in Winkel vindt op zaterdag 1 en zondag 2 februari tussen 11.00 uur en 17.00 uur de inmiddels bekende Voorjaarsbeurs Winkel voor de tiende keer plaats. De vorige editie van de beurs werd door maar liefst 2.500 mensen bezocht. Deze beurs is dan ook niet meer weg te denken in de Noordkop.

Voor ieder wat wils
Het gevarieerde aanbod zal de bezoekers dit jaar nóg meer voorjaarskriebels gaan bezorgen. De diversiteit in standhouders die zorgvuldig geselecteerd zijn presenteren allemaal hun unieke producten, zij geven demonstraties en natuurlijk is er gedacht aan lekkere hapjes en drankjes. Dit alles zorgt voor een aantrekkelijke beurs voor zowel jong als oud.

Gratis entree
Van caravans, campers, fietsen, tot het organiseren van een origineel feest op bijvoorbeeld een boot, op de beurs vind je het allemaal. Ook wordt volop aandacht geschonken aan schoonheid, gezondheid, voeding en bewustwording. Campings, matrassen en natuurgeneeskunde, het komt op 1 en 2 februari allemaal uitgebreid aan bod aan de Zandwilg 9 in Winkel. Maar ook bijzondere homeopathische producten, cadeauartikelen, sieraden en voeding zullen de revue passeren bij een bezoek aan de beurs. De organisatie is ervan overtuigd dat na een gratis bezoek aan de Voorjaarsbeurs in Winkel iedereen extra veel zin krijgt in het voorjaar.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?