Hollands Kroon Actueel

Foto: Arjen Went

De Kroon Concerten Hippolytushoef: “Maria de Fátima – fadozangeres”

HIPPOLYTUSHOEF – Fado is het Portugese levenslied. Ze geeft stem aan de gemoederen van het leven: verdriet, melancholie, blijheid, weemoed, maar ook de feeststemming. Als er één zangeres is die als geboren Portugese met haar prachtige zang de melancholie van de fado hartstochtelijk voelbaar kan maken, is het wel Maria de Fátima.

Begeleid door twee gitaren en contrabas laat zij u een onvergetelijke middag beleven. Een middag om nooit te vergeten, die u niet mag missen!

Details:

Voorverkoop – Tot de vrijdag voor het betreffende concert door onderstaand bestelformulier in te vullen. U krijgt dan een antwoord per e-mail waarin staat wat u verder moet doen. Na betaling krijgt u de toegangskaart(en) per e-mail toegestuurd. Indien u niet over internet beschikt kunt u ook kaarten kopen via Gideon van Beek (0227 720204)

Reageer op dit onderwerp