Hollands Kroon Actueel

Foto's: Wieringermeerruiters

Herken de inbrekers die bij de Wieringermeerruiters hebben ingebroken

MIDDENMEER – In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken bij de Wieringermeerruiters in Middenmeer. Met veel geweld hebben zij zich toegang verschaft tot het verenigingsgebouw van de vereniging en hebben o.a. de kassa meegenomen, pech voor de twee inbrekers, deze was leeg.

In een reactie zegt de vereniging: ,,De mooie kassa die jullie van maandag op dinsdag nacht hebben meegenomen is bij elkaar gespaard door onze leden. Onze leden die heel veel vrijwilligerswerk verrichten. Vrijwilligerswerk betekent dat je naast je eigen werk je inzet voor een ander. Lief he! Wij willen jullie daarom ontzettend bedanken dat jullie de boel gesloopt hebben. Wij hopen dat jullie geen letsel hebben opgelopen door de zware kluis mee te nemen. Het zal wel even duren voordat deze open is . Als jullie dan eindelijk de kluis open hebben, wacht jullie een mooie verassing. Er zit namelijk helemaal niets in. Grappig he. Al dat werk voor niets. Er zijn banen genoeg, laat een vereniging met rust en ga een baan zoeken . Helden!

Herken de 2 criminelen en bel direct met de politie via 0900-8844 of als je toch liever anoniem wilt blijven via 0800-7000

Reageer op dit onderwerp