Hollands Kroon Actueel

Inloopbijeenkomst concept-Gebiedsplan Wieringermeer

WIERINGERWERF – Ruim 130 agrariërs, inwoners en ondernemers hebben 9 en 11 december 2019 en 8 januari 2020 gesproken over het concept-Gebiedsplan Wieringermeer. Zij gaven hun mening over het gebiedsplan en droegen oplossingen aan. Bureau BVR heeft daarna een onafhankelijk advies gemaakt voor de gemeente.

Inloopbijeenkomst

Tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 21 januari van 17.00 tot 21.00 uur kunnen belangstellenden daar kennis van nemen en worden de vervolgstappen toegelicht. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van BVR, aan de wethouders Theo Meskers en Theo Groot en aan medewerkers van de gemeente.

Locatie: De Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf.
 

Gebiedsplan Wieringermeer

Het concept-Gebiedsplan Wieringermeer vindt u hier

Reageer op dit onderwerp