Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon: zon maar ook kans op een enkele bui

HOLLANDS KROON – Vandaag zullen wij de zon weer eens met grote regelmaat te zien gaan krijgen, maar of het droog blijft is nog maar de vraag, uit de ook aanwezige bewolking kan nog een bui gaan vallen. De wind waait uit het noordwesten en is overwegend matig van kracht. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden en daalt naar 5 graden in de nacht naar zondag.

Zondag is het prima weer om er op uit te trekken. Zon en wolken wisselen elkaar af. Er is nog wel een kans op een enkele bui maar de kans daarop is veel minder dan vandaag. De wind waait uit het noorden en is overwegend matig van kracht. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden.

Maandag, ‘Blue Monday, belooft een heerlijke dag te worden. De zon maakt overuren en hooguit enkele stapelwolken en sluierwolken breken de strakblauwe lucht. Het blijft droog en er staat nauwelijks wind. Het wordt 6 à 7 graden.

Reageer op dit onderwerp