Hollands Kroon Actueel

Update: Groot forensisch onderzoek gaande op begraafplaats Maastricht naar vermiste Tanja Groen

MAASTRICHT – Op een begraafplaats in Maastricht is de forenische afdeling van de politie sinds woensdagochtend bezig met een groot onderzoek na tips dat de sinds 1993 vermiste Tanja Groen daar begraven zou liggen.

Afgelopen week kwam de politie met haar ‘Cold-Case Kalender’ waarop 1500 onopgeloste misdrijven staan waaronder die van Tanja Groen. Op kerkhof aan De Beente in Maastricht zou na een, volgens de politie, zeer serieuze tip, mogelijk Tanja liggen begraven.

De ouders van Tanja Groen willen geen contact met de media en verwijzen naar hun woordvoerder Peter R. de Vries die zegt op vragen dat ook hij afhankelijk is van het onderzoek en pas later met mededelingen over het onderzoek kan komen.

Reageer op dit onderwerp