Hollands Kroon Actueel

Foto: Politie

Verdachte van mishandeling aangehouden in Kreileroord

KREILEROORD – De politie heeft dinsdag een verdachte van mishandeling aangehouden in een woning in Kreileroord.

In de woning trof de politie een gewond persoon aan en de persoon die er van wordt verdacht dat deze de verwondingen heeft veroorzaakt. Aan de mishandeling gaat een jarenlange conflict vooraf waardoor diverse hulpverlenende instanties al meerdere keren zijn ingeschakeld. 

De politie laat weten dat dit één van de schrijnenden gevallen is waarbij ondanks intensieve samenwerking met de diverse instanties, escalatie niet is kunnen voorkomen. Ondanks dat elke instantie haar uiterste best doet om binnen de kaders van de wet en regelgeving en mogelijkheden haar werk te doen moest de politie dinsdag toch in actie komen om dat het gaat om een strafbaar feit.

De recherche heeft het incident nu in onderzoek

Reageer op dit onderwerp