Plannen voor arbeidsmigrantencomplex voor 2000 arbeidsmigranten op Agriport A7

MIDDENMEER – Het staat nog in de kinderschoenen maar er zijn plannen om op Agriport A7, waar al een complex voor ruim 300 arbeidsmigranten staat, nog een complex bij te bouwen voor 1500 tot 2000 arbeidsmigranten.

Dit complex is dan direct het grootste arbeidsmigrantencomplex van Nederland. Op het complex komen niet alleen appartementen maar ook genoeg gelegenheid om te relaxen. Net zoals bij het andere arbeidsmigrantencomplex zullen ook hier strenge regels aan het verblijf verbonden zijn. Zo komen er conciërges die alles in goede banen moeten leiden, en worden de arbeidsmigranten verplicht om zich per fiets, voor die vlakbij werken, naar hun werk te gaan. 

Ook zal er streng op toe worden gezien dat er rondom het complex geen afval wordt gedumpt zoals het nu ook al het geval is bij het eerste complex.

Wanneer de plannen concreet worden is nog niet duidelijk, mogelijk nog dat dit jaar de plannen worden aangeboden aan de gemeente Hollands Kroon.

Reageer op dit onderwerp