Weerbericht Hollands Kroon: zo nu en dan zon maar ook kans op een bui

HOLLANDS KROON – De maandag start met wolkenvelden maar er is ook zo nu en dan zonneschijn, later op de dag kunnen er buien ontstaan, maar grote hoeveelheden regen zal er niet gaan vallen. De temperatuur verschilt maar weinig met die van afgelopen nacht toen het niet kouder dan 9 graden werd. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar een graad of 4. De wind is vrij krachtig tot krachtig en waait uit het westen.

Na vandaag is dinsdag een kopie van vandaag alleen is het het met 7 graden iets frisser dan vandaag en is de kans op neerslag ook iets groter, zeker dinsdagochtend. Na dinsdag krijgen wij een paar dagen van zonneschijn en wat bewolking en droog weer. Woensdag 8 graden, donderdag 9 graden en vrijdag weer 8 graden. De nachttemperaturen dalen naar rond de 4 graden. De wind blijft overwegend matig tot vrij krachtig en waait uit het westen/zuidwesten.

Na vrijdag neemt de onstabiliteit weer toe en dus ook de kans op neerslag.

 

Reageer op dit onderwerp