Hollands Kroon Actueel

Bevoorrading winkels Wieringerwerf niet meer via de Terpstraat

WIERINGERWERF – De ondernemers aan de Terpstaat in Wieringerwerf hebben met de gemeente afspraken gemaakt om hun panden zo aan te passen dat de bevoorrading straks via de achterzijde van hun pand gaat plaatsvinden en niet meer via de Terpstraat. Dit heeft alles te maken met de herstructurering van Wieringerwerf.

In dit plan is ook de aankoop van het oude Lidl plan opgenomen, deze zal worden aangekocht en gesloopt om zo ruimte te maken voor ruimte te maken voor de leveranciers van de ondernemers. De grond die niet nodig is voor de doorgang wordt verkocht om daar detailhandel te vestigen met daarboven 2 tot 6 kleine woningen.

Vanuit Wieringerwerf is erbij diverse ondernemers interesse om dit plan te ontwikkelen, Hollands Kroon zal daarom ook een kavelpaspoort gaan maken en met deze ondernemers in gesprek gaan over deze en andere ontwikkellocaties in Wieringerwerf.

Reageer op dit onderwerp