Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Lentetuin Breezand

BREEZAND – De Lentetuin is de mooiste overdekte bloemenshow van Nederland en vormt jaarlijks de aftrap van het voorjaar. ‘Tropical’ is het thema van 2020 en dus vind je zon, zee en strand op de Lentetuin Breezand. Witte stranden, een blauwe zee en palmbomen vormen het decor voor duizenden voorjaarsbloeiers. Een zomerse belevenis waarin vakantiehuisjes met rieten daken, surfplanken en hangmatten worden omringd door prachtige tulpen, narcissen, lelies, hyacinten, krokussen, calla´s en andere bijzondere bloeiende bolgewassen. In vijf dagen tijd genieten zo’n 20.000 bezoekers van dit kleurrijke spektakel.

Aangrenzend aan de prachtige bolbloemenshow vindt u aansluitend tevens een rijk gevulde beursvloer met Voorjaarsbeurs Expo en Agrivakbeurs. Op de Voorjaarsbeurs kan de bezoeker zich laten inspireren door een breed scala aan artikelen voor eigen huis en tuin. Uiteraard is er ook een restaurant voor koffie met wat lekkers of een grotere maaltijd en voor de kleintjes is er het gezellige ‘kindertuintje’ waar zij kunnen meedoen met verschillende activiteiten. Kortom: de ingrediënten voor een heerlijk dagje uit!

De openingstijden van de Lentetuin Breezand:

Donderdag27 februari10.00 – 21.00
Vrijdag28 februari10.00 – 22.00
Zaterdag29 februari10.00 – 22.00
Zondag1 maart10.00 – 20.00
Maandag2 maart10.00 – 19.00

De Voorjaarsbeurs Expo sluit dagelijks een uur eerder.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?