Hollands Kroon Actueel

Grote zorgen LADA om huisvesting arbeidsmigranten Kreileroord

KREILEROORD – De fractie van LADA heeft geluiden opgevangen dat op een viertal adressen in Kreileroord arbeidsmigranten gehuisvest gaan worden, ondanks dat dit in strijdt is met de beleidsregels logiesfuncties tijdelijke medewerkers Hollands Kroon.

In deze beleidsregels staat: Logiesfuncties in woningen zijn niet toegestaan, behouden in een tweede bedrijfswoning op hetzelfde agrarisch bouwperceel

LADA wil nu van het college weten of zij op de hoogte zijn van huisvesten van tijdelijke medewerkers op vier adressen in Kreileroord, en als het college op de hoogte is waarom zij toestemming hebben gegeven in plaats van handhavend optreden.

LADA wil dat het college handhavend gaat optreden en wil dan ook weten op welke termijn het college dit denkt te gaan doen.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?