Hollands Kroon Actueel

Mevrouw Woudstra is al 70 jaar lid van Vrouwen van NU (Foto aangeleverd)

Vrouwen van Nu zet jubilarissen in het zonnetje

WIERINGEN – Voor aanvang van de vergadering van de Vrouwen van Nu in Hospice “Het Tweede Huis” op Wieringen was er aanleiding om eerst een zevental dames in het zonnetje te zetten voor hun lidmaatschap. 

Het langst lid is mevrouw Woudstra, die kon de avond niet bijwonen en werd thuis door het bestuur van Vrouwen van Nu in het zonnetje gezet en een mooie blos bloemen overhandigd kreeg. Mevrouw Woudstra is maar liefst 70 jaar lid van Vrouwen van Nu.

De overige dames zijn Mevrouw de Vries die 65 jaar lid is, M. Straat, G. Wijngaarden en A. Telkamp zijn 60 jaar lid en mevrouw Smit en Klaver ieder 50 jaar lid.

Tijdens de vergadering werd er afscheid genomen van bestuurslid Liesbeth Ganzinga, zij trad na 7 jaar af.

Reageer op dit onderwerp