Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon: zonnige perioden, vanavond weer kans op (onweers)buien

HOLLANDS KROON – Na het onweer, hagel en regen van dinsdagavond, starten wij de dag vandaag met opklaringen en ook wat zonneschijn, maar de kans dat er nog een buitje gaat vallen is niet helemaal verdwenen. Aan het einde van de middag neemt de bewolking weer toe en vanavond kan er weer een (onweers)bui gaan vallen.

De temperatuur loopt vanmiddag op naar een graad of 7 bij een matige tot vrij krachtige wind, zoms even hard, uit het westen, in de nacht naar donderdag kan er nog steeds een bui vallen en daalt het kwik naar 5 graden.

Donderdag vallen er over de dag enkele buien waar van sommige een klap onweer en hagel kunnen bevatten. Met 10 graden in de middag is het weer ruim boven normaal warm voor de tijd van het jaar en ook de wind trekt flink aan, krachtig tot hard, 7Bft., met windvlagen tot 70km/u. De wind waait uit het zuidwesten en draait in de nacht naar vrijdag wat meer naar het westen en blijft hard 7Bft.

Reageer op dit onderwerp