Hollands Kroon Actueel

Foto: Jan Hordijk

Zemtsov Altviool Kwartet in de Lucaskerk Winkel

WINKEL  – Met werken van o.a. Piazzolla, Pappini en Werkman treedt het ZEMTSOV ALTVIOOL KWARTET  op  in de Lucaskerk Winkel.  Een kwartet van vier altviolisten en dan ook nog uit één altviool familie, dat is uniek en bijzonder.  Het  kwartet bestaat uit  Mikhail , Julia, Dana en Daniil Zemtsov ( vader, moeder, dochter en neef ).

Alle vier studeerden ze bij zelfde leraar aan het Conservatorium Maastricht – de grote Russische altviool virtuoos Michael Kugel. Tussen 2010 en 2019 heeft het kwartet tientallen concerten gespeeld en meerdere keren opgetreden op radio en televisie. Nu te zien en te horen in Winkel op zondag 15 maart.

Het concert begint om 20.00 uur. Prijs € 12,=  Meer informatie over het concert vindt u op onze website www.culturelestichtingniedorp.nl.  Hier kunt u ook  reserveren. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemen van Nuijens in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur op 0224542119. Wij hopen u te zien in de verwarmde Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel. Parkeren is gratis. Late beslisser? Kom dan gewoon naar de kerk. Er kunnen  vast nog wel een paar stoelen bij om het concert mee te beleven.  

Een avond om niet te missen, want bij de CSN belééf je het. www.culturelestichtingniedorp.nl

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?