Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon: wisselend bewolkt met kans op een bui

HOLLANDS KROON – Net zoals de dagen hiervoor hebben wij vandaag ook te maken met een afwisseling van wolken en zon, en kan er zo nu en dan wat neerslag gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden, een vrij normale temperatuur voor begin maart. De wind waait uit het zuidwesten en is overwegend matig van kracht, tijdens een bui kan deze even vrij  krachtig worden. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar een graad of 4.

De rest van de week laat een vrijwel gelijk beeld zien, behalve donderdag, dan kan er lokaal flink wat neerslag gaan vallen. Overdag temperaturen van rond normaal, zo’n graad of 7 á 8, behalve op donderdag dan wordt het 10 á 11 graden,. De wind blijft overwegend matig tot vrij krachtig en waait uit het zuidwesten.

Reageer op dit onderwerp