Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon: zonnige perioden maar ook kans op een bui

HOLLANDS KROON – De winterliefhebbers zullen toch echt voor winterse omstandigheden naar de Ardennen of naar de Alpenlanden moeten reizen voor sneeuw, hierbij ons blijft het eerder herfstachtig dan winter. Ook vandaag zijn er weer zonnige perioden maar uit de bewolking die overtrekt valt soms ook wat neerslag. Met 8 graden zitten we met de temperatuur vrijwel op het lang jaarlijkse gemiddelde. De wind doet het rustig aan vandaag, die waait uit het zuidwesten en is overwegend matig van kracht.

Donderdag vallen er lokaal een paar buien, sommige kunnen even flink wat regenwater laten vallen, Overdag 6 graden, in de nacht rond de 4 graden. De wind draait tijdelijk even naar het noord/noordoosten en is matig tot vrij krachtig van kracht waardoor het wel een stuk frisser gaan aanvoelen.

Vrijdag ook veel bewolking met van tijd tot tijd wat motregen, de wind is dan gedraaid naar het noorden en is matig van kracht, overdag 7 graden en in de nacht naar zaterdag 3 graden.

Reageer op dit onderwerp