Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon: bewolkt met soms wat zon en kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vandaag is het zelfde laken en pak als de afgelopen dagen, zonnige momenten, bewolking en soms wat lichte (mot)regen, vooral vanmiddag is er een kans op een bui. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden en daalt naar 4 graden in de nacht naar zaterdag. De wind waait uit het noorden en is overwegend matig van kracht, maar tijdens een bui even vrij krachtig van sterkte.

Het weekend verloopt vrij rustig, zaterdag flinke zonnige perioden en droog, temperatuur in de middag rond de 9 graden met een matige wind uit het  noordwesten. Zondag meer bewolking, de wind draait naar het westen en tegen de avond naar het zuidwesten en de kans op een bui is ze groter dan voor de zaterdag. Zondag loopt de temperatuur op naar een graad of 10 en de wind is overwegend matig tot vrij krachtig.

Begin volgende week krijgen we weer te maken met meer wind en windvlagen tot 65 km/u en neemt vanaf maandagmiddag de neerslagkansen flink toe.

Reageer op dit onderwerp