Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon: bewolkt met zonnige perioden

MEDEMBLIK – Een herhaling van zetten wat het weer betreft. Wolken, zonnige momenten, en een matige, soms even een vrij krachtige, wind die waait uit het zuidwesten, lokaal een enkel spatje regen, meer kunnen wij er niet van maken. Pas na zondag gaat er weer wat veranderen in het weerbeeld.

Zondag is er meer bewolking en valt er ook soms wat lichte neerslag, de wind draait wat meer naar het zuiden en is vrij krachtig. En net zoals vandaag ligt de temperatuur rond de 10 graden overdag en in de nacht rond de 6 graden.

Na zondag komen we weer onder invloed te liggen van storingen die vanaf de oceaan onze kant op komen en veel wind met zich meebrengen. Maandagavond kan er lokaal enkele millimeters aan regen vallen en bereiken windvlagen snelheden tot 65 á 70km/u. Overdag een graad of 9 en dalend naar 6 graden in de nacht naar dinsdag.

Dinsdag is een gelijke dag als maandag alleen is het dan met 11 á 12 graden iets warmer.

Reageer op dit onderwerp