Hollands Kroon Actueel

Arrestatieteam doet inval in woning aan de Koningstraat in Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – De landelijke recherche heeft woensdagmiddag rond kwart voor 1 samen met een arrestatieteam een inval gedaan in een woning aan de Koningstraat in Hippolytushoef. De inval gebeurde met het nodige geweld en de leden van het arrestatieteam gingen met automatische wapens de woning binnen.

De woordvoerder van de landelijke politie kon nog niets vertellen waarom deze inval plaats heeft gevonden, de woordvoerder hoopt morgenochtend met een persbericht te komen met de reden van de inval.

Omwonenden laten aan de Hollands Kroon Actueel weten dat er wel vaker dingen gebeuren in dat huis dat het daglicht niet kan verdragen en niet vreemd opkeken dat er zoveel politie de woning binnenvielen. Zo zouden er Spaanssprekende mensen wonen en schilders zijn, maar een buurman zegt daarover dat het wel iets anders zou zijn dan schilderen.

 

 

Reageer op dit onderwerp