Hollands Kroon Actueel

Weggeefsoep bij restaurant Bruisend in Den Oever

DEN OEVER – De Soeperhelden Actie van Bruisend is ook deze week weer in volle gang! Haal GRATIS een bakje soep op bij Bruisend en geef het aan een hulpverlener, onderwijzer, opa of oma, oppas, supermarktmedewerker, arts, zorgbehoevende of een andere SoeperHELD. Uiteraard met het door ons ontworpen ansichtkaartje waarop je een lieve boodschap kunt schrijven voor jouw soeperheld. 

Hoe werkt het?

Bruisend maakt soep van producten die zij niet meer kunnen gebruiken ivm het moeten sluiten van de  deuren tot ten minste 6 april. Weggooien is zonde dus zij delen uit (uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM!)

Je kunt een gekoeld bakje soep (0,4L) ophalen op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 13.00u. 
Bruisend heeft buiten een kraampje zodat ze niet binnen hoeven te staan en dus niet fysiek met elkaar in contact hoeven komen. Houd afstand van elkaar en blijf niet hangen. Zo kunnen ze snel werken en zoveel mogelijk soep uitdelen. Uiteraard zolang de voorraad strekt. Mocht je al eerder soep hebben opgehaald of wil je juist voor meerdere mensen soepen halen, schroom niet en kom vooral halen! 

Als je wilt kun je ter plaatse een vrijwillige donatie doen, neem hiervoor gepast geld mee. Zo hebben de donaties van afgelopen week (Heel veel dank daarvoor!) het mede mogelijk gemaakt dat zij producten hebben kunnen aanschaffen om tezamen met de verdere voorraad van Bruisend en enkele giften van lokale ondernemers, nieuwe soepen te maken om weer GRATIS weg te geven. 

Als dit alles voorbij is, hoopt Bruisend jullie gauw weer te mogen ontvangen in hun fijne restaurant.  

Reageer op dit onderwerp