Hollands Kroon Actueel

Foto: Politieagent Verhagen

Joyrider gestolen auto is 23-jarige man uit Breezand

ANNA PAULOWNA – De bestuurder van de gestolen auto die afgelopen zaterdagavond Anna Paulowna op zijn kop zette en pas na een fikse achtervolging door meerdere politieauto’s tot staan kon worden gebracht is een 23-jarige man uit Breezand.

Agenten zagen rond 20:30 uur het gestolen voertuig rijden op de N99. Ze probeerden de bestuurder te laten stoppen, maar deze ging op hoge snelheid ervandoor. Daarop zette de politie met meerdere eenheden de achtervolging in.

De verdachte negeerde alle stoptekens en de agenten waren genoodzaakt om de auto klem te rijden. De auto kwam tot stilstand op de Lagedijk in Anna Paulowna, waarna de bestuurder werd aangehouden.

De verdachte is daarna voor verhoor en onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?