Hollands Kroon Actueel

Pokerkampioenschap haalt geld op voor Café Beentjes

WINKEL – Op zaterdag 9 mei zou het Pokerkampioenschap van Winkel georganiseerd worden. Naar aanleiding van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus kon de voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker niet bij Café Beentjes plaatsvinden. De organisatie heeft een creatieve manier gevonden om het pokerkampioenschap toch plaats te laten vinden; namelijk online! Omdat de horeca in deze tijd zwaar geraakt wordt door de gevolgen van het coronavirus, doneert het ONK Poker €1,- per deelnemer aan de speellocatie waar het kampioenschap eigenlijk plaats zou vinden.

De animo voor het Online Pokerkampioenschap van Winkel was enorm. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en het spelplezier. Toen de registratie gesloten was stonden er maar liefst 189 poker liefhebbers op de deelnemerslijst! Omdat er 189 pokeraars aan dit kampioenschap meededen, is er dus €189,- opgehaald voor Café Beentjes.

Na ongeveer 4,5 uur online pokeren was Marc Vermaire die won en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Winkel mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2020 op 4 en 5 september in Ermelo. Op plek twee eindigde Tom van Duuren. Hij kwalificeert zich samen met Michel de Vries (3e) ook voor de finale. Daarnaast werden er nog tien tickets gewonnen voor de halve finales. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Winkel is hier te vinden:

https://www.onkpoker.nl/onkp/2019-2020/pokerkampioenschap-van-winkel        

De top 3 van Winkel:

  1. Marc Vermaire, Alkmaar
  2. Tom van Duuren, Ledeacker
  3. Michel de Vries, Deventer

Reageer op dit onderwerp