Samenwerkingsverband R.K. kerken Noordkop, ‘De kerk toch dichtbij u’

NOORDKOP – Helaas moeten de kerkdeuren nog steeds gesloten blijven, maar misschien is het u opgevallen dat de kerken u op een andere manier proberen te bereiken.

Reeds voor Pasen zijn de R.K. kerken als “Samenwerkingsverband R.K. kerken Noordkop” (de kerken van Texel, Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna, ’t Zand en Breezand) de samenwerking aangegaan met Raakt Media, voor live uitzendingen uit uw eigen kerk.

Elke week doen zij een andere kerk in de regio aan om zo herkenbaarheid te creëren voor onze parochianen. De liturgische werkgroep van de desbetreffende kerk stelt samen met de Pastoor en de diaken de dienst op. Deze lijkt in grote lijnen op de dienst die normaal in de kerk zelf gevierd wordt.

Volgende week 23 mei van uit de Petrus en Pauluskerk in Den Helder en de Pinksterviering zal verzorgd worden door de R.K. parochie ’t Zand van uit de Onze Lieve Vrouw Visitatie.  

De gezamelijke R.K. Kerken in de Noordkop willen u dan ook van harte uitnodigen om deze live diensten mee te kijken via de website van Raakt Media.

Reageer op dit onderwerp