Hollands Kroon Actueel

Digitaal meepraten tijdens de factievergadering van GroenLinks Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Op vrijdag 22 mei, 11 tot 12 uur (uitloop is waarschijnlijk), vindt de eerstvolgende openbare digitale fractievergadering van van GroenLinks Hollands Kroon plaats. Doe mee! De vergadering is overdag, want de fractie is al veel avonden bezet met raadswerk.

GroenLinks bespreekt de agenda van de raadsvergadering van 28 mei (te vinden op de website van de gemeente): onder andere het beleid voor schulddienstverlening, het aanpassen van de omgevingsvisie, het actualiseren van financiële verordeningen & nota’s.

GroenLinks vergadert digitaal via Zoom. Wil je inspreken of meepraten over een agendapunt of over iets anders? Laat het weten met een bericht naar groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl. GroenLinks stuurt je dan een link waarmee je aan de vergadering kunt deelnemen. Het werkt alleen als je Zoom hebt geïnstalleerd (kost niets).

Vind je dat te veel gedoe, maar wil je tóch iets vragen of bespreken, dan kun je ook bellen of mailen: lilianpeters@hollandskroon.nl, janeichhorn@hollandskroon.nl, jaapwiersdma@hollandskroon.nl (fractie); groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (afdelingsbestuur).

Volg ons op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op twitter: @GLhollandskroon.

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?