Hollands Kroon Actueel

Vijf locaties met de mooiste vakantiehuizen in Limburg

Zit jij er aan te denken om een vakantiehuis in Limburg te huren? Goed plan! Want in Limburg vind je de mooiste vakantiehuizen. Van gezellige boerderijen tot echte resorts, je vindt het hier allemaal. Of bezoek een vakantiepark, waar je ook de ruimte hebt om lekker te voetballen of badmintonnen. Of zie jij jezelf als een echte prins of prinses in een villa ronddwalen? In dit artikel lees je de vijf locaties met de mooiste vakantiehuizen in Limburg. 

Verblijven in een echt resort

Wil jij een huisje in Nederland huren? Denk dan maar eens aan Resort Maastricht. Hier vind je meerdere prachtige huizen in verschillende formaten. Voor ieder wat wils dus! Het resort heeft daarnaast een spiksplinternieuw zwembad waar jij die lange, zwoele zomeravonden bij kan liggen. Zin in een potje golf? Dit huisje in Limburg ligt direct aan een golfbaan. Sla jij deze vakantie een hole in one? 

Terug de natuur in

Wil je je even helemaal terugtrekken van het stadsleven? Geen trams, auto’s of stadsbussen om je heen? Zoek dan een vakantiehuisje in Siebengewald. In dit natuurgebied bij de Maasduinen en Duitsland vind je een prachtige woonboerderij die volledig is omgebouwd tot vakantiehuisje. Gelegen aan een grote vijver zul je allerlei dieren tegenkomen die je normaal in de stad niet ziet. Hier kom je helemaal tot rust. 

Meer zielen, meer vreugd

Met grote groepen op vakantie gaan is gezellig, maar soms ook lastig. Gelukkig zul je in Limburg genoeg accommodaties vinden voor meerdere personen. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis voor 6 personen voor jou en je familie. Zo kun je met z’n allen genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft. 

Back to Basic

Een vakantiehuisje hoeft niet perse tien badkamers, twee keukens en vier jacuzzi’s te hebben. Soms is het juist lekker om terug te gaan naar de basis. Neem bijvoorbeeld Stramproy, waar je een eenvoudig blokhutje kunt huren om je even lekker terug te trekken na een lange wandeling of mooie fietstocht. En helemaal basic is het niet, want er zit nog wel een kleine privé-sauna in. Lekker opwarmen in de koude dagen!  

Een echte villa voor jezelf

Heb jij er altijd al van gedroomd om in een villa te wonen? Met een vakantiehuis in Limburg kan die droom tijdelijk werkelijkheid worden! In Tegelen kun je bijvoorbeeld een hele villa afhuren, inclusief zwembad. En ruimte heb je genoeg, want de tuin is 5000 vierkante meter! En met een eigen sauna en dinerzaal is het begrijpelijk dat je de villa niet meer uit wilt.

Reageer op dit onderwerp