Hollands Kroon Actueel

Foto: Zwembad De Terp

Zwembad De Terp weer beperkt open, reserveren is noodzakelijk

WIERINGERWERF – Afgelopen maandag is Zwembad de Terp in Wieringerwerf weer beperkt opengegaan. Het zwembad was vanwege de coronacrisis weken lang gesloten. De gemeente Hollands Kroon heeft het Protocol Verantwoord Zwemmen (PVZ) goedgekeurd waarna deuren weer beperkt konden worden geopend.

Om te kunnen zwemmen in De Terp zijn er voorwaarden gesteld, zo moet u vooral reserveren via reserveren@zwembaddeterp.nl, waarna uw reservering in behandeling zal worden genomen en u een bevestiging of afwijzing krijgt. Voor de week van maandag 25 t/m vrijdag 29 mei kunt u nu voor aquasporten en banen zwemmen reserveren.

Voor meer informatie kunt u ook bellen met het zwembad op telefoonnummer: 0227-601258 of kijk op de website: www.zwembaddeterp.nl

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?