Hollands Kroon Actueel

Weerbericht Hollands Kroon: bewolkt met kans op een enkele bui

HOLLANDS KROON – Voor vandaag ziet het weer er toch ineens een stuk minder fraai uit dan gisteren, het is bewolkt en uit de bewolking kan zeker vanochtend wat lichte neerslag vallen en vanmiddag nog een enkele bui. Lokaal kan er tot 3.5mm aan neerslag gaan vallen, pas tegen de avond krijgen we weer wat opklaringen.

De middagtemperatuur is met 22 graden nog prima te noemen en de wind waait niet langer meer uit het zuidoosten maar is gedraaid naar het zuiden/zuidwesten en is overwegend matig van kracht. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 12 graden.

Het weekend verloopt bewolkt en een stuk frisser, zo wordt het zaterdag niet veel warmer dan een graad of 17 en zondag heeft de temperatuur zelfs moeite om de 17 graden te  halen. Het is wisselend bewolkt en de wind is matig tot vrij krachtig maar boven open water en land kunnen windvlagen tot 65km/u voorkomen op beide dagen, de wind zelf waait uit het westen/zuidwesten.

Na het weekend komt de zon terug en vanaf dinsdag gaat de temperatuur weer richting de 20 graden. Regen van betekenis gaat er ook aankomende week niet vallen waardoor de droogte verder gaat toenemen.

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?