Veiligheidswaarschuwing voorbeugel kinderwagen Mutsy Nio

HOLLANDS KROON – Mutsy heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor de voorbeugel van de kinderwagen Mutsy Nio. Het is gebleken dat er een inklemmingsgevaar bestaat tijdens het openen van de voorbeugel van het zitje van de Mutsy Nio. Het gaat hierbij om het beknellingsgevaar voor de vingers.
U kunt de voorbeugel om ruilen. Mutsy verzoekt u de voorbeugel niet meer te gebruiken totdat u uw vervangende beugel heeft ontvangen.

De zitjes met de betreffende voorbeugels hebben serienummers van MT17-58 tot MT19-16. Dit nummer staat op een witte sticker onderop uw zitje. Indien het serienummer zich hier niet bevindt dan kunt u het beste de afbeelding vergelijken van de oude en nieuwe voorbeugel.

Heeft u een dergelijke voorbeugel?

Dan kunt u dit aangeven op de website van Mutsy, u ontvangt dan binnen 14 werkdagen een nieuwe voorbeugel. De oude voorbeugel kunt u weggooien. De voorbeugels zijn in 3 kleuren geleverd. Deze kleuren kunt u in onderstaande pdf zien.

Zie ook: website Mutsy

Reageer op dit onderwerp