Hollands Kroon Actueel

8 maanden cel voor inwoner Breezand, autorijden onder invloed van diverse soorten drugs

BREEZAND – De 28-jarige J.H. uit Breezand zal zich 24 januari van dit jaar wel goed blijven herinneren, op die dag reed hij onder invloed van GHB, amfetamine en cocaïne in zijn auto en ondertussen levensgevaarlijke capriolen uithalend.

Ondanks vele stoptekens van de politie bleef H. gewoon doorrijden en kwam pas tot stilstand nadat hij een aanrijding veroorzaakte. Ook moest H. zich verantwoorden voor het in het bezit hebben van cocaïne, MDMA en GHB en het vervoeren van deze stoffen.

De rechter besloot H. mede vanwege zijn strafblad geen taakstraf op te leggen maar te veroordelen tot 8 maanden cel waarvan 4 maanden voorwaardelijk met aftrek van de tijd dat H. voorarrest heeft gezeten, daarnaast kreeg H. een proeftijd van 2 jaar.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?