Hollands Kroon Actueel

Bootcamp Breezand o.l.v. Maaike en Naomi

BREEZAND – Sinds 2013 kun je ze wekelijks in Breezand tegenkomen: een groep enthousiaste sporters die hardlopen, springen en krachtoefeningen doen. Onder de bezielende leiding van Bootcamp Breezand wordt het hele lijf flink aangepakt. Trainsters Maaike Dalmaijer en Naomi Chun hebben sinds januari 2020 de Bootcamp van Slim Fit diëtist en lifestylecoach Esther Van den Berg-Ruigrok overgenomen en zijn bloedfanatiek: “Buiten sporten is heerlijk. We maken o.a. gebruik van wat de natuur ons aanbiedt en proberen onze sporters steeds weer uit te dagen! Door onze kennis en ervaring kunnen we hen op een veilige en juiste manier begeleiden”, legt Naomi uit.

Voor iedereen

Bootcamp Breezand is voor iedereen. Jong, oud, ervaren of onervaren, topsporter of recreatieve sporter. “De training wordt aangepast aan het level van de deelnemer. Doordat men in een groep traint is de motivatie groot. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren gedurende de periode van een uur. We trainen op vier momenten in de week, dus voldoende kansen om lekker mee te doen!”

Maaike en Naomi

Maaike Dalmaijer is oud-speelster van ZAP Dames 1 Handbal en weet dus wel van aanpakken. Daarnaast trainde ze de handbal-jeugd en kent ze alle truukjes om het onderste uit de kan van de sporter te halen. Naomi sportte al jaren mee met de bootcamp en gaf altijd alles wat ze had. Daarnaast motiveerde ze haar medesporters en nam ze hier en daar een training over, als Maaike bijvoorbeeld een wedstrijd had. Sinds 2018 is ze officieel als trainster werkzaam bij Bootcamp Breezand.

Maaike en Naomi worden bijgestaan door Robin de Jong die sinds mei 2019 bij de bootcamp is gestart als trainer. Robin heeft ervaring met het verzorgen van de kracht- en conditietraining van de ZAP handbal-jeugd en van de Dames 1 Handbal.

Nieuw tijdperk, nieuw logo

Nu de bootcamp door Maaike en Naomi wordt geleid was het ook tijd voor een nieuwe huisstijl. Met ingang van juni kun je Bootcamp Breezand nu vinden met hun nieuwe logo

Gratis proefles

Wil jij bootcamp, een combinatie van uithoudingsvermogen en kracht, zelf ervaren? Doe mee met een gratis proefles. Je kunt je aanmelden via bootcampbreezand@gmail.com of stuur een WhatsAppje: Maaike: 06 441 230 03 of Naomi: 06 122 051 40.

Reageer op dit onderwerp