Hollands Kroon Actueel

Rodi Media brengt vanaf 6 juli één wekelijks nieuwsblad per gemeente. ((Foto: Rodi Media))

Einde van de zondagskrant

HOLLANDS KROON – Onze mediapartner Rodi Media, uitgever van o.a. de Schager Nieuwsblad stopt met de zondagskrant om vanaf 6 juli enkel nog 1 wekelijkse nieuwsblad per gemeente te maken.

Rodi Media schrijft in een reactie over het stoppen van de zondagskrant: ,,11,9 miljoen Nederlanders lezen wel eens een huis-aan-huisblad. Daarmee wordt de waardering voor informatievoorziening op gemeenteniveau dik onderstreept. Rodi Media, trotse uitgever van deze krant, zet zich al 42 jaar in om inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden via lokale communicatie. Elkaar helpen en vooral ook verder brengen. Als uitgever koesteren we onze lokale samenleving. Deze willen we inspireren en laten bloeien.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?