Hollands Kroon Actueel

Wederom aanhoudingen in Hippolytushoef, deze keer 2 personen die een raam in gooiden

HIPPOLYTUSHOEF – Afgelopen donderdagavond zijn er weer twee personen aangehouden in Hippolytushoef omdat deze zich schuldig zouden hebben gemaakt aan het vernielen van een raam van een huis waar eerder al 10 aanhoudingen zouden zijn verricht door de politie.

In het huis aan de Belt in Hippolytushoef werden de dag daarvoor 10 mensen aangehouden omdat de bewoner door deze groep mensen zou zijn mishandeld. In het dorp zelf gonst het van geruchten dat het om een wraakactie zou zijn.

In Hippolytushoef is al al geruime tijd onrustig, vernielingen en bedreigingen waren een lange tijd een bijna dagelijks terugkerend probleem. De laatste weken leek de rust weer terug te zijn gekeerd maar nu heeft de politie dus weer de handen vol aan de jongeren van uit het dorp en jongeren uit andere dorpen die naar Hippolytushoef komen.

Reageer op dit onderwerp