Hollands Kroon Actueel

Alle leerlingen Regius College geslaagd

NOORDKOP – Het was een bijzonder schooljaar voor alle leerlingen van het Regius College in Schagen. Door het coronavirus ging de school dicht en werden examens geschrapt. 

Met een gezond portie improvisatie heeft het Regius College het schooljaar voor alle examenkandidaten toch goed af kunnen ronden.  634 leerlingen van de school kregen een goed bericht. Ze zijn geslaagd. Het Regius College heeft met een paginagrote advertentie alle leerlingen gefeliciteerd met hun behaalde diploma.

Een overzicht van alle leerlingen die hun diploma op het Regius College in Schagen hebben gehaald. 

praktijkonderwijs 

Flynn Alting, Jort Galema, Mikey Rombout, Yannick van Steijn, Demy Visser, Koen de Visser, Ellen van der Helm, Chiel Vink, Kim van Someren, Michiel Swertz, Emilio Ree,Joey Staats, Anoeska Soekhoe, Jesse Roos, Emmeke van der Vliet. 

atheneum 

Jack Bakker, Sophie van Beekveld, Sam Berkhout, Sammy Boekel, Amber Breed, Esmay Breugelmans, Jacco Deken, Lynn Dekker, Emma van Dijk, Lowik Droste, Kareem Ghozlan, Thom de Goede, Diantha Gootjes, Joëlle Gouverneur, Pol van Ham, Isa de Heer, Jet Hessing, Silke Jansen, Lize Jong, Marion de Jong, Noel Kaag, Mitchell Kampert, Lelie Kashkuli, Goos Keijzer, Wouter Koch, Aimée Kok, Chiara Kroon, Kick Landman, Jim Langelaan, Daniëlle Maij, Noortje Molenaar, Ammelie Neervoort, Madelon van den Nieuwendijk, Kim Nieuwenhuizen, Sophie Ooms, Luca Pinkse, Jorg Pronk, Jenell Ranasemita, Stefan van der Reijden, Sam Rijstenberg, Kris Roemer, William Schaafsma, Sofie van Schagen, Kimberley Siemons, Natasja Smits, Teun Solkesz, Elisa Steensma, Tijmen Stet, Beau Swerissen, Jessie Timmer, Julia Tromp, Ruben Ursem, Yentl van Velthoven, Mitch Vermeer, Anouk Volkers, Yin Voskamp, Britt van Wees, Maaike Wempe, Troy van Westen, Rama Zaitoun, Sophie van Zanten, Tom van Zanten. 

vmbo basisberoepsgerichte leerweg 

Anouk Aboe Dzaki, Sidney Basjes, Naomi Bellis, Anne van den Berg, Nova Blaauboer, Lea Bleecke, Bloem Boekel, Tycho Brak, Damiën Brands, Dean Camphuis, Dennis Conijn, Bente Dekker, Jeremy Dijkstra, Suzanne van Duivenvoorde, Gwen Eckersley, Sam de Goede, Natasha de Groot, Wesley Heinen, Marloes Hoogeveen, Alexander de Jong, Kim Joppe, Famo Kane, Sem Kokkelkoren, Arianne Kom, Finn Kooij, Jorrit Koorn, Tess Koppes, Perry Kort, Sanne Kort, Robin Kouwenberg, Ian Kuilboer, Rechello La Croes, Jahnti Maison, Luca Mandemaker, Djuvensley Martis, Mike Mienis, Abdala Mohamed Yusuf, Bob Oele, Melisia Pereira Hage, Bent van der Ploeg, Sunni Pronk, Marlena Riekwel, Selma Rootjes, Sieb Rutte, Sylvie Schenk,Yordin Schouten, Felix Schumann, Daniek Sijs, Ivar Slikker, Pien Smit, Robyn Smit, Lotte Stammes, Jort Steenvoorden, Melle Storch, Ootjer Strijbis, Melvin Vaatstra, Tess Veldman, Tim Venneker, Thom Vermaire, Zoë Verveer, Lucas Vink, Chris van der Waals, Nikki van der Weide, Thijs Wempe, Isa de Wit. 

vmbo kaderberoepsgerichte leerweg 

Eva Admiraal, Anita Ahmadi, Nourdine Aït Bassou, Thushara Appan, Jesanthan Asainayagam, Alex Astrashanovych, Annabel Baas, Mika Bak, Jonne Bakker, Lynn Bakker, Liz Barten, Mats van den Berg, Dilara Berndt, Fleur Betzoldt, Dani Blom, Max Boltjes, Rico van Breugel, Tijn Broodbakker, Rosa-Lynn Buis, Inge Danenberg, Marit Dekker, Jean Doets, Britt Domper, Tiara Dorotea, Daan Ekkerman, Dex van der Eng, Wolt Feddema, Valerie Feenstra, Carl de Geus, Roy van Ginkel, Jens de Goede, Justin de Graaf, Marit de Graaf, Erwin Grit, Thieme Grootes, Stan van der Haag, Lara Hamou, Danny Hansen, Tycho Hasebos, Sara Heebing, Merel Helfrich, Destiny Hoffman, Marit Hofland, Zeno Holtz, Marieke Hoogland, Franka Hoogveld, Lars Huiberts, Bart Huizink, Jort IJpma,Rania Ismael, Lotte de Jong, Teddie Kaag, Merel Kamps, Femke Kaper, Anne Knobbe, Kyle Kok, Sven van Kooten, Lynn Koree, Indy Kossen, Stef Koster, Kevin Kramer, Kim Kramer, Sanna Kuijpers, Timo Kuiper, Brandon de Leeuw, Chimène Leguit, Melissa van der Linde, Rick Luik, Timo Maalderink, Indy Matakupan, Jesse Mooij, Jolien Mulder, Youri Nicolai, Cleiton Notermans, Boyd Ooijevaar, Ilse Oudshoorn, Derk Paarlberg, Roy Peetoom, Max Peperkamp, Luna Peters, Solane van der Plas, Roos Poland, Luca Pool, Yara Poortman, Bart Postmus, Fay Pronk, Nina Pruim, Danique Rademaker, Fabiënne Riemens, Delano Romano, Danae Ruiter, Jacey Ruks, Naomi Schilder, Nikola Siek, Lucas Slopsma, Daniël Slot, Naomi Smit, Lars Soumokil,Björn Straatman, Ruby Tesselaar, Franca Tijsen, Gé Timmer, Ruben Tom, Feline Tuinhout, Cheyenne Uittenboogaard, Isa Veen, Zefanja Versteegh, Bas Vonderbank, Ilya van der Voort, Bente Vos, Iris Vos, Jamie Vos, Myrthe Vredeveld, Elisa Vriendjes, Rivka de Vries, Owen Wagteveld, Robin van Westenbrugge, Danique Willig, Roy Wit, Youri de Wit, Nikki Zeeman, Tatum Zijlstra, Mike Zwezereijn. 

vmbo leerwerktraject 

Biko Groen, Noah Wilthagen. 

vmbo gemengde leerweg

Jens Glas, Maudy Mol, Sanne Nieuwbuurt, Dark Tesselaar, Jack Tiebie, Jorick Zoer, Evie van der Zwet. 

vmbo theoretische leerweg 

Thijme Arends, Jesse Arentz, Varsshini Asainayagam, Amber Bakker, Jet Bakker, Maud Bakker, Sterre Bakker, Sem Baten, Steef Beeftink, Sem van Beek, Sofie Beermann, Saraï Benjamins, Danilo de Betuë, Koen Bezuijen, Indy Bijhouwer, Shailin Bijpost, Daniëlle de Boer, Kim de Boer, Quinten Bogerd, Tygo Bonthuis, Annet Bos, Lotte Boskamp, Ankie de Bot, Merel Bot, Bram Brasser, Amber Bregman, Yoeri Breij, Royce Broers, Tim Buschman, Esmée Cenin, Mathijs Cobussen, Jesse Deijkers, Sven Dekker, Tijn Dietvors, Floor Dijkstra, Dante Doelwijt, Michelle van Doesburg, Lieke Doorn, Isis Drost, Dionne Duijzer, Stan Duinmaijer, Luna van Eekeren, Cheyenne Egging, Rens Elling, Simon Elzinga, Joost Emmaneel, Fabienne Feenstra, Sem Feldman, Kyra Filemieg, Fabiën Fontaine, Roemer Frerichs, Dylan Geenhuizen, Kyra Geijtenbeek, Iris Gerssen, Nikki Gerssen, Daan Gielens, Anouk Gouwenberg, Pepijn de Graaf, Bente Groen, Liam van Grootheest, Guillaume Haabo, Saskia Heijnis, Naomi Helsdingen, Daan Herfst, Jasmien Hessing, Lauren Hoogland, Naomi Hoogland, Wessel Jonker, Wendy Kaandorp, Ysabel Karstanje, Lian Kashkuli, Wouter Katuin, Arno Keesman, Nienke Kiesling, Sidney Klein, Suzanne Konijn, Katja Kooij, Julia Kossen, Sven Kroles, Amber van der Kroon, Kyan van der Kroon, Pien Kruijer, Demian Langeveld, Martijn van der Lee, Bianca Leering, Julia van Leeuwen, Sam Ligthart, Lieve Limmen, Stefan Limmen, Elaine van Look, Aris Maij, Jordy van Merkesteijn, Ylse Meuter, Ryan Meuwese, Teun Moerkens, Robin Molenaar, Jesper Mooij, Inge Moolenaar, David Muller, Rik Munster, Jeffrey Nap, Annabelle van den Nieuwendijk, Frederique Nieuwenhuijse, Roos Oldersom, Sanne Ooms, Nick Pankras, Mette Pasveer, Timo Pelgrim, Jeroen van Peperstraten, Bloom Petter, Rowi Pille, Brent Plaisier, Thomas Plantinga, Mandy Plukker, Anniek Poppema, Jady Portier, Julia Provilij, Ilse Raat, Tom Reenalda, Sofie Ringelberg, Joost Robat, Quinty Romano, Iris Roos, Anouk Rosdorff, Cheyenn van Rossem, Liza Ruigrok, Thom Schaap, Jill van Schagen, Senna van Schaik, Darren Schneider, Nienke Schneider, Anissa Schouten, Joost Schouten, Zoë Slagter, Isa Slippens, Kim Smeets, Lara Smits, Irma Sommer, Senne van Son, Annika Spoolder, Mitch van Stam, Teun Strijbis, Kjell Swart, Sil Swart, Robin Tamis, Bram van Tiel, David Timmer, Jay Toeset, Jeff Tromp, Lashelle Veenstra, Fleur Venema, Noah Verduin, Mathijs Vermeij, Cris Vestering, Angela Visser, Simone Vooijs, Jasper de Vries, Jim de Vries, Stijn de Vries, Amber van der Werff, Yana Westmeijer, Maureen de Wever, Kaylee van Wichen, Wessel Wieland, Bas van Wieringen, Robin van Wieringen, Jake Wiersma, Kick Wijnker, Luke Wilken, Tamara Wolkorte, Dennis Wortel, Tolga Yildirim, Teun van Zaal, Jaro Zijlstra, Anna Zwaan, Barry Zwaan, Puk Zwaan. 

havo 

Kay van der Aa, Tess Ammerlaan, Devanty Bakker, Mike Balk, Indy Baxter Warman, Puck Beermann, Sam Beers, Mees Beerse, Saartje Bekker, Thomas Berbee, Simon Bes, Daan Betjes, Boyd Boekel, Joya de Boer, Kim de Boer, Tessa Bogaards, Mea Bos, Pien Bos, Michelle Brode, Ryan Broersen, Mika Brouwer, Bas de Cock, Noa van Dam, Jimi Derksen, Nic Derksen, Emke Deutekom, David Dons, Gijs van Duijn, Maxime van Duijn, Lisanne Duijzer, Maxim van Duin, Dirk Dwarswaard, Lieke Entes, Marleen Faber, Jay Frans, Fenna de Geus, Mathijs Gielens, Jurre Golsteijn, Hugo van Graven, Madelief van de Griend, Jesse Griffioen, Ryan Groen, Renske Groenewoud, Jort Groenveld, Dylan Groot, Sophie de Groote, Michelle van der Gulik, Dennis de Haan, Lucas Haanebrink, Thomas Hartman, Mila Hemmer, Anton Hessing, Vincent Hoedjes, Pam Hogervorst, Tim Hollander, Jesse Holwarda, Felicia Honing, Monet Houdijk, Evelien Hoving, Cas Huiberts, Inge Huiberts, Robbert Huisman, Ian Huizenga, Mads Hutter, Lucas van der Jagt, Denisshan Jeganathan, Jeffrey de Jong, Roan de Jong, Geert Jonker, Jesper Joosten, Yentl Kamsma, Lisa Kaptein, Kris Kijk in de Vegte, Saskia Klaver, Quinten Kleijer, Ot Kleine, Tim Klijn, Nico Komen, Anna Koning, Berend Koning, Owen Kooijman, Ellis Kos, Sanne Kraakman, Meike Kruijer, Sem Krul,Linde Kugelmann, Jade Kuijper, Kjersti Kuilboer, Zosja Laan, Anouk Leering, Kai de Leeuw, Quint van Leeuwen, Sep Molducci, Jesse Molenaar, Kjell Molenaar, Meijke Mulder, Pim van Oerle, Melissa Oosterbeek, Karlijn Orij, Manon Peters, Rick Pijnacker, Sen Poland, Rox Pronk, Isa Rem, Jim Rens, Britt Ridder, Karlijn Rotteveel, Chris van der Salm, Cindy Schaap, Jonne van Schagen, Dirk Scholten, Larissa Sieckmeijer, Milan Sintenie, Noah Sintenie, Sanne Smit, Sanne Spamer, Mees van ‘t Spijker, Giel Stam, Jur Stedehouder, Nadine Stedehouder, Manon Sterk, Nick van Stipriaan, Art Stuijvenberg, Indy Swart, Jesper Swart, Manon Tas, Juul Telleman, Diaz Terpstra, Soffieka Tharumarajah, Ellie Thomas, Raven Tichelaar, Lindsey Tiggeman, Vera Til, Kim Tuin, Lian Vader, Koen van Veghel, Mick Veldman, Ruby Veltum, Bart Verbruggen, Dana Verschoor, Lisa Verweij, Jard Vijzelaar, Cailey Visser, Femke Volten, Joep Vos, Jarco van Wageningen, Timo Werkhoven, Sanne Wessel, Chiel Wijnker, Pier Wijnker, Puk de Wit, Sabine de Wit, Sam de Wit, Thijs de Wit, Sebastiaan Zethoven,Eva Zonneveld, Kai Zut, Sydney Zut, Mats Zwakman, Gino Zwaneveld, Jet Zwart. 

gymnasium 

Yvonne Baken, Jesse de Boer, Roos de Boer, Annemiek Bruijn, Ian Buitenhuis, Maël Dekker, Kaj van der Geest, Philipp Grim, Esmee Huiberts, Chloë IJzelendoorn, Jordi Joosten, Esmee Mathijssen, Jason Oldenburg, Shaney Ruijter, Jaika Rutgrink, Kris Schouten, Romy Straatman, Safana Thevasahayam, Lars van der Wal, Evi Wijnker, Colin Willig, Kasper Winkelhuijzen. 

(Alleen de leerlingen die in verband met de privacy wetgeving (AVG) toestemming hebben verleend zijn vermeld) 

Via mediapartner: Noordkop Centraal

Reageer op dit onderwerp