Hollands Kroon Actueel

Gaper in zomerse editie van 5e Open Cultuur Podium

HOLLANDS KROON – Aanstaande zondag 5 juli vindt om 17.00 de live Facebook uitzending van het 5e Open Cultuur Podium Hollands Kroon plaats. In deze zomerse editie zijn er muzikale optredens van No way back, Angie Nephews samen met Alex Bos en Allard Folkers, de leden van de groep Zomer (Perry Rood, Koen Zuurbier, Edo Wijnker), The Boogie Dogs en The Chief.

Verder een animatievideo van Ted Moelker en een reportage over het maken van een gaper. Deze gaper, gemaakt door Rein Veldboer, is recent in het nieuws gekomen. De gaper werd recent van een gevel gehaald bij een apotheek in Amsterdam. 

Joop Luten  van het Cultuur Platform Hollands Kroon presenteert de uitzending die men kan volgen op Facebook kanaal van Cultuur Platform Hollands Kroon  https://www.facebook.com/CultuurplatformHK/

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?