Hollands Kroon Actueel

Foto aangegeleverd

Succesvolle spelletjesdag bij Wieringermeerruiters

WIERINGERWERF – Rijvereniging Wieringermeerruiters heeft op zaterdag 11 juli een gezellige spelletjesdag voor jeugdruiters georganiseerd. Meer dan 20 kinderen konden met hun pony’s genieten tijdens deze zonovergoten dag. Er werden eendjes gevangen in de nieuwe waterbak, er was een onderdeel koekhappen, stoelendans, estafette en een kat en muis spel.

Als afsluiting gaf jeugdlid Asia samen met begeleider Aris een show met haar pony Roosje. Onder leiding van Iris Huisman en een groot team jeugd vrijwilligers hebben de kinderen met hun pony’s weer heel veel geleerd van spelletjes en spetteren en werd het een onvergetelijke sport- en speldag in deze zomervakantie.

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Wieringermeerruiters

LRPC Wieringermeerruiters is een actieve rijvereniging, aangesloten bij de KNHS, waar verschillende disciplines van de paardensport worden beoefend. Er zijn dressuur- en springlessen voor paarden en ponyruiters en er is menles voor de leden die aangespannen rijden. Er worden veel wedstrijden georganiseerd waaronder ook de selectiewedstrijden voor Jumping Amsterdam, de regiokampioenschappen voor ponydressuur Noord Holland, indoor- en outdoor eventingwedstrijden. Voor meer informatie over de vereniging kan gekeken worden op www.wieringermeerruiters.nl .

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?