Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Pieter Landman van Blooming Vision te gast in ‘Met de Deur Open’ op Noordkop Centraal

BREEZAND – In het programma ‘Met de deur Open’ op radio Noordkop Centraal is zondag 19 juli van 10.00 – 12.00 uur Pieter Landman van Blooming Vision in Breezand te gast. 

Zijn ouders hadden een bollenbedrijf en het verhaal gaat dat Pieter tussen de tulpen is gevonden. Hij was daar vaak te vinden en ging naar de Rijks Middelbare Tuinbouw School (RMTUS) in Aalsmeer waar hij cum laude slaagde. Later deed hij zijn master floral designing en begon een eigen bloemenwinkel met in zijn achterhoofd de wereld te veroveren. en dat is gelukt

Presentator Kitty Mertz praat met Pieter Landman over zijn leven en werk. De muziek die is te horen in het programma is de keuze van Pieter Landman en de techniek is in handen van  Marcel Kouw. 

‘Met de deur Open’ is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal kanaal 40 en via www.noordkopcentraal.nl onder het knopje ‘luister live’.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?