Hollands Kroon Actueel

Puber zet politiekorps op scherp, ‘help gewapende mannen in huis’

HOLLANDS KROON – Telefoon bij de politiemeldkamer: ‘gewapende mannen in de woning, bewoners moeten op de grond liggen en gillen en schreeuwen, twee vuurwapens en een mes gezien,’ en dus stuurt de meldkamer direct alle beschikbare eenheden, waaronder ook de politiehelicopter en de speciale DSI/AT van de politie naar het bewuste adres.

Ondertussen blijft de meldkamer praten met de jongeman om zo aan meer informatie te komen.. En dan ineens na zes minuten zegt de jongeman ‘geintje, het is allemaal een grapje.’ waarna de jongeman begon te schelden tegen de politie en riep ‘je denkt toch niet dat ik mijn naam ga geven hé.’  waarna de jongen de telefoon ophing.

Gelukkig voor de meldkamer konden zij het telefoontje snel traceren en kreeg de jongen een proces-verbaal en werd er even een heel goed gesprek met de jongen gehouden door de politie in bijzijn van zijn ouders. 

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?