Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Grootschalige isolatie-actie voor woningen gebouwd voor 1980 in Hollands Kroon.

HOLLANDS KROON – Woningeigenaren met een woning gebouwd voor 1980 kunnen zich bij Isolatieloket aanmelden voor een isolatie onderzoek. Bij dit onderzoek komt er kosteloos en vrijblijvend een isolatie adviseur bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Welke bouwdelen zijn voldoende geïsoleerd en waar is winst te behalen?

“Deze zomer extra hoge subsidie”

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

In de gemeente Hollands Kroon staan ca. 4000 koopwoningen met een energielabel C of lager en gebouwd voor 1980. Deze woningbezitters kunnen deze zomer gebruik maken van een zeer interessante subsidie. De overheid heeft de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) zelfs tijdelijk verhoogd. Om aanspraak te kunnen maken op de subsidie dienen er 2 (of meer) energiebesparende maatregelen genomen te worden.

Tijdelijk extra hoge subsidie bedragen:

  • Spouwmuurisolatie €8,00 pm2
  • Vloerisolatie €11,00 pm2
  • Bodemisolatie €6,00 pm2
  • Dakisolatie €30,00 pm2
  • Glasisolatie €53,00 pm2

Samenwerking lokale en regionale isolatiebedrijven

Isolatieloket heeft een uitgebreid netwerk van isolatie adviseurs en isolatiebedrijven. Door de collectieve aanpak kunnen onze partners efficiënter te werk gaan en geniet u als woningbezitter naast de subsidie van gezamenlijke inkoopkorting. Dubbel profiteren dus!

Isolatieloket selecteert leveranciers en installateurs op basis van een prijs, kwaliteit, ervaring , certificering en klanttevredenheid. Kwaliteit, service en garantie worden hierdoor gewaarborgd.

Woningen die het meest geschikt zijn voor na-isolatie en in aanmerking komen voor deze actie kunnen binnenkort een brief op de mat verwachten. Wilt u liever direct weten welke subsidies er beschikbaar zijn voor uw woning of de brief online bekijken?

Hoe schrijft u zich in voor deze actie?

U schrijft zich voor 14 augustus 2020 in op www.isolatieloket.nl/hollands-kroon/. Heeft u geen internet of heeft u eerst nog een vraag? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Coördinator – Frank van der Lei – 06-55757855 of stuur een mailtje naar vragen@isolatieloket.nl .

Reageer op dit onderwerp