Hollands Kroon Actueel

Scheidersweg Winkel gaat op de schop

HOLLANDS KROON – Hollands Kroon gaat in 2020 de Scheidersweg in Winkel reconstrueren. Hollands Kroon vervangt de riolering en richt de openbare ruimte opnieuw in. De voorbereidende werkzaamheden zijn in het voorjaar van 2020 afgerond.

Vanwege de COVID-19 pandemie heeft Hollans Kroon geen bewonersavond kunnen organiseren. In plaats daarvan hebben zij persoonlijk contact gezocht met de direct aanwonenden. Hollands Kroon heeft op deze manier de wensen uit de omgeving geïnventariseerd en de plannen toegelicht. Het ontwerp wat is gemaakt is te vinden in het groende blok op deze pagina.

Inmiddels heeft Hollands Kroon een aannemer geselecteerd die het werk gaat uitvoeren. Dat is Dura Vermeer Infra uit Cruquius.

Bereikbaarheid

De werkzaamheden vinden plaats in de Scheidersweg maar ook in de aanliggende wegen laat Hollands Kroon delen van het riool en de verharding vervangen. Dit gaat om de Winkelerzand, de Dorpstraat en de Nieuwe Niedorperweg. Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen alleen lopend bereikbaar. Auto’s kunnen elders in de wijk worden geparkeerd. De bedrijven die zijn gevestigd aan de Scheidersweg zijn zoveel mogelijk bereikbaar. Het exacte tijdstip van een afsluiting wordt tijdig afgestemd met de bedrijven. De hulpdiensten worden ingelicht over de afsluitingen.

Op afvalinzamelingsdagen halen werknemers van Dura Vermeer Infra uw container uit de voortuin en zorgen ervoor dat deze naar de verzamelplaats worden gebracht.

Reageer op dit onderwerp