Hollands Kroon Actueel

Onewomanshow Marie in Kremlin, een interactie tussen Marie en het publiek

WINKEL – In Kunsttuin het Nederlands Kremlin in Winkel werd zaterdag- en zondagavond door Nicole Kovacs de bijzonder leuke Onewomanshow Marie gegeven.

Om 19.00 uur verzamelden zo’n 50 mensen zich in de tuin en gingen op zoek naar de stoel waar hun naam op stond. Omdat aangegeven was dat je eigen eten en drinken kon meenemen, maakten de bezoekers hun plek gezellig met de meegebrachte drankjes en hapjes.

Marie had bezoekers bij het parkeren van hun auto al luidruchtig geholpen om zoveel mogelijk plekken te benutten. Het werd een geweldige avond met een enorme interactie tussen Marie en haar publiek. Zij onthield namen en betrok de bezoekers in haar spel. Zij was toiletjuffrouw geweest waarmee zij ook een prijs had gewonnen. 

Zij deed een hilarische kwis die eerst werd geoefend. Ook vertelde zij over haar man die vacuüm gezogen zat aan de bank. In de pauze gaf Ger Leegwater een rondleiding door de tuin.

Na de pauze werd met behulp van twee mannen uit het publiek yoga gegeven. De lach was niet uit de lucht en voor het publiek het wist was het helaas voorbij.

Via mediapartner: Noordkop Centraal

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?