Hollands Kroon Actueel

Politiehond Jimi wist de autodief in zijn kladden te grijpen waarna deze kon worden afgevoerd (Foto: Politiehonden Noord-Holland)

Politiehond Jimi grijpt autodief in zijn kladden

LUTJEWINKEL – De politie werd maandagmiddag naar Lutjewinkel geroepen omdat daar een onbekende man bezig te proberen een auto te stelen. De man werd betrapt en vluchtte daarop een weiland in en verstopte zich in een aangrenzend bosperceel.

Om de man op te sporen kwam Politiehond Jimi ter plaatse en na enig speurwerk werd de man gevonden door Jimi en om de man in bedwang te houden zetten Jimi nog even zijn tanden in de been van de man. Deze gaf zich daarna snel over waarna hij in de boeien werd geslagen en meegenomen naar het politiebureau in Alkmaar voor verder verhoor.

Reageer op dit onderwerp