Hollands Kroon Actueel

Vergeefse zoektocht naar overboord geslagen zeiler IJsselmeer

IJSSELMEER –  Diverse KNRM-stations hebben samen met een vliegtuig van de Kustwacht, twee reddingshelikopters en een politievaartuig donderdagmiddag en avond vergeefs gezocht naar de man die nadat hij een klap van de giek had gekregen overboord is gevallen.

In eerste instantie was de positie van het zeiljacht niet duidelijk waardoor de Kustwacht zoveel mogelijk KNRM stations heeft gealarmeerd, toen het zeiljacht eenmaal was gelokaliseerd zijn mensen van de KNRM aan boord van gegaan om de opvarenden op te vangen en te begeleiden.

Het schip is daarna op sleeptouw genomen en naar Breezanddijk gesleept. Om 18:45 uur is de zoekactie gestaakt, vandaag gaat de zoekactie verder onder regie van de politie.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?