Werkgroep Denkmeeover5G houdt bijeenkomst in Hippolytushoef

“Het ecosysteem & toename van onnatuurlijke straling…”

HIPPOLYTUSHOEF – Onder deze titel  presenteert de werkgroep Denkmeeover5G Hollands Kroon een Powerpoint –presentatie op woensdag 29 juli a.s. in het Dorpshuis in Hippolytushoef. Hierin laat  de werkgroep iets zien van hoe alles werkt in de natuur d.m.v. elektriciteit en magnetisme en wat de invloed van onnatuurlijke straling van zendmasten, mobieltjes enz. is en kan zijn op dit kwetsbare elektrische ecosysteem.

Ook zal er kort aandacht worden besteed aan eenvoudige manieren om binnenshuis minder aan straling bloot te staan. De werkgroep is er zich van bewust dat het een complexe materie is en dat zij er ook lang niet alles van afweet. Maar men hoopt dat er voldoende inspiratie en betrokkenheid over de toekomst zal zijn om andere geïnteresseerden te ontmoeten  en hierover in gesprek te komen.

De presentatie begint om 20.00 uur. Opgave is noodzakelijk i.v.m. beperkte ruimte door de  1,5 m. regels. Aanmelden kan via e-mail: denkmeeover5g@gmail.com of de telefoonnummers: 0227 511362 en 0227 511496.

Reageer op dit onderwerp