Hollands Kroon Actueel

Zin in Oosterland opent deuren kerk

OOSTERLAND – Door de uitbraak van het coronavirus moest ook de kerk in Oosterland haar deuren sluiten. Nu de teugels weer wat losser zijn gelaten gaan ook de deuren van de kerk weer open, nog niet helemaal maar op een kiertje.

Het bestuur van de kerk zegt in een bericht: “Eenieder die op adem wil komen, een kaarsje wil branden, het eeuwenoude gebouw wil bewonderen of komt genieten van de rust en bijzondere sfeer is -zolang de situatie dat toelaat- welkom. Dagelijks (behalve op maandag) is tussen 13.30 en 16.30 uur een gastvrouw of -heer aanwezig. De entree is gratis.

Vanzelfsprekend worden de voorzorgsmaatregelen om het corona-virus in te dammen gerespecteerd. Dat houdt in dat te allen tijde de anderhalve meter afstand moeten kunnen worden gewaarborgd. Daarom geldt er een maximum van tien personen.”

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?