Hollands Kroon Actueel

Archieffoto: Patrick Hogervorstt

Ambitieus VZV heeft niets aan het toeval overgelaten.

‘T VELD – De handbalsters van VZV hebben hun ogen nu gericht op het landskampioenschap. De ploeg van trainer/coach Rolf Schulte uit ’t Veld heeft naast een tweede Sporthal in de Coronacrises de accommodatie op Sportpark de Kogge grondig onderhanden genomen.

Zowel de kantine als de eigen vertrouwde Sporthal ’t Zijveld hebben facelift ondergaan wat bij kan dragen om deze ambitie waar te maken. VZV Handbal ‘Veld Zijdewind Vooruit’ gaat vol ambitie aan de Handbalcompetitie 2020-2021 beginnen

In Sporthal ’t Zijveld is een geheel nieuwe Sportvloer aangebracht waar eerder ook al twee extra tribune vakken zijn aangebracht. Hierbij is de ambitie van de vereniging VZV andermaal onderstreept om binnen afzienbare tijd ook in de zaal Landskampioen te worden en Europees ook een flinke duit in ’t zakje te doen. Het aantal toeschouwers bedraagt momenteel met de nodige aanpassingen ca. 800 man en moet zelfs het bordje uitverkocht worden opgehangen.

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Theo Moras

Het vertrek van Kim Jimmink, Florence Kos en Kim Molenaar kan VZV gelukkig goed opvangen. Het tweede team is ook goed, en is het afgelopen seizoen naar de Eerste Divisie gepromoveerd.

Verder heeft de club ook een goede jeugdopleiding wat ook landelijk speelt en waar veel talenten rondlopen zodat er nieuwe krachten bij Eerste team zullen komen. Juro Unirek/VZV gaat vanaf de laatste week van juli weer ‘echt serieus’ aan de gang.

Op zaterdag 12 september gaat de competitie van start, voor het team van Rolf Schulte betekend dat de thuiswedstrijd tegen Fortisimo. Al is het niet duidelijk hoeveel supporter hier getuigen van mogen zijn. Schulte is duidelijk, we willen onze prestaties van het vorige seizoen evenaren.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?